Прахосмукачка SAMSUNG VCC43Q0V3B/BOL , 850/210W, контейнер

139.00лв.

Характеристики

– Мощност –  850 W
– Енергиен клас –  В
– Клас изходящи емисий – Е
– Клас почистване килими –  D
– Клас почистване твърди повърхности –  А
– Капацитет на контейнера –  1.3 l

60.906.9028.0005
Кредитен модул UNI Credit 19.68
сравняване
Код: Прахосмукачка SAMSUNG VCC43Q0V3B/BOL Категории: ,

Описание

Дишайте леко. Буквално.

Samsung използва HEPA филтриране, за да гарантира най-чистият изходен въздух при почистване с прахосмукачка. Чрез улавяне на микрочастици като прах и други алергени, като например полени и мухъл, HEPA филтрите осигуряват много по-чиста и здравословна среда. Всъщност качеството на изходният въздух и емисионната способност на нашите HEPA филтри са сертифицирани от високоуважавания немски институт за тестване и сертифициране SLG. И някои от нашите филтри за домашни акари и алергени също са сертифицирани.

Икономична и безпроблемна

Един голям проблем на традиционните прахосмукачки с торбичка за прах е, че потребителят трябва да купува нови торбички за прах, за да ги сменя. Но системата Twin Chamber System™ слага край на нуждата от допълнителни усилия за намиране и купуване на подходящите торбички за прах за твоята прахосмукачка.

Всичко, което ви трябва, са три лесни стъпки.

Изпразването на кошчето след почистване с прахосмукачка може да бъде най-неприятната част от чистенето. Не и с лесните за изпразване кошчета на Samsung. Цялата процедура се състои в три лесни стъпки. Просто натиснете един бутон, издърпайте кошчето и го изсипете с просто обръщане на китката. Без проблеми, без разсипване, просто лесно почистена стая.

Две камери, двойно почистване.

Уникалната система с две отделения Twin Chamber System™ на Samsung разделя нормалната камера за прах на две отделения, което позволява подобрено почистване и по-голяма издръжливост. Когато мощното всмукване циркулира прашинките през циклонния въздушен поток на вътрешната камера, мръсотията и големите парчета се отделят от въздуха. В резултат на това по-големите парчета прах се филтрират във външната камера, докато решиш да ги изхвърлиш. Това означава също, че прахосмукачките Twin Chamber на Samsung не изискват разточителни, мръсни и скъпи резервни торбички.

Характеристики

– Мощност –  850 W
– Енергиен клас –  В
– Клас изходящи емисий – Е
– Клас почистване килими –  D
– Клас почистване твърди повърхности –  А
– Капацитет на контейнера –  1.3 l

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Прахосмукачка SAMSUNG VCC43Q0V3B/BOL , 850/210W, контейнер“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Имате въпрос? Попитайте!