Керамичен котлон Diplomat DPL-CS-H2017Т, touch-контрол, таймер, 2000 W

Оценен 5.00 от 5, базирано на 1 потребителски оценки
(1 клиентски отзив)

84.90лв.


Термоустойчива керамична плоча.

Touch контрол.
10 степени на мощност диаметър 200 мм-  (200-2000W).
Таймер до 180 минути.
Защита за деца.
Светлинен индикатор.
Гаранция: 2 години

● Мощност [W] – 2000
● Размери [Ш/Д/В] [mm] – 250/360/65

сравняване
Код: DPL-CS-H2017Т Категории: , Етикети: ,

Описание

Гответе вкусно с този керамичен котлон по всяко време на деня! Пригответе си топла закуска, питателен обяд или вкусна вечеря – уред за толкова много възможности. Всичко с него е бързо и лесно.

Заема малко място

Заема малко място и загрява за секунди. Пести ви усилия.

Модерно управление

Модерно и удобно тъч-скрийн управление. Няма опасност да се изгорите на него, тъй като е снабден както с индикатор за остатъчна топлина, така и със защита за деца.

Таймер

Има 180-минутен таймер – желан помощник в готвенето. Избирайте сам коя от 10-те степени на мощност да използвате. С него се готви вкусно, лесно може да го вземете със себе си на вилата , на село или на къмпинг.

Подходящ за:

Вкъщи, офиса, на село, на вилата

За вили и къщи за гости

За квартири

За учащи и студенти

За сам човек или семейство от по-малко членове


Характеристики

– Термоустойчива керамична плоча.
– Touch контрол.
– 10 степени на мощност диаметър 200 мм-  (200-2000W).
– Таймер до 180 минути.
– Защита за деца.
– Диаметър на нагревателната золана[ф]- 200
– Светлинен индикатор.
– Гаранция: 2 години
– Мощност [W] – 2000

– Размери [Ш/Д/В] [mm] – 250/360/65

Сьомга със сос от лимон и копър

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • 500 г филе от сьомга
  • 300 мл сметана
  • сокът и кората на 1/2 бр. лимон
  • 2 с.л. сушен копър или 4 с.л. пресен, нарязан на много ситно
  • 1 с.л. магданоз
  • сол
  • олио
  • За гарнитура:
  • паста, варени картофи или ориз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Сьомгата (4 шайби от филето) се запържва в тиган на среден огън и с капак, докато добие златиста кафява коричка. Изважда се и се слага на топло. В мазнината, в която е запържена рибата, се налива сметаната, слагат се подправките, лимоновият сок и настърганата кора от лимон. Оставя се да поври 5 минути. Рибата и гарнитурата й се разпределят на порции и се поливат със соса. Сосът трябва да е малко по-солен и кисел от нормалното, защото той подправя и рибата, и гарнитурата. Не се слага черен пипер.

1 отзив за Керамичен котлон Diplomat DPL-CS-H2017Т, touch-контрол, таймер, 2000 W

  1. Оценено на 5 от 5

    Даниела Димова

    Вече два месеца го ползвам и съм много доволна! Бързонагряващ, с удобни сензорни бутони и лекичък – разнасям го без проблем напред-назад. Най-удобен ми е за пърженето – поддържа постоянна температура и нищо не ми залепва или загаря. Откакто го купихме почти не ползвам фритюрника.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Имате въпрос? Попитайте!