ОБЩИ УСЛОВИЯ

Поръчка на стоки и услуги

Общите условия важат, както при поръчки онлайн, така и при поръчки по телефона на посочените контакти на www.diplomat.bg Задължително трябва да изберете само една от двете форми за покупка – онлайн поръчка ИЛИ поръчка по телефона (0700 150 90 с опция 1 от гласовото меню, както и на 0886 060260, 0897 080 800). Ако изберете и двете форми за една и съща поръчка, то съществува риск да дублирате поръчката си и връщането на втората ненужна пратка ще бъде за Ваша сметка.
При телефонно обаждане ще получите безплатна консултация и приемане на поръчка на електроуреди, 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН. Обработката и доставката на поръчката се извършва само в работни дни (от понеделник до петък). Консултантите са готови да Ви помогнат да откриете заедно кой уред е най-подходящ за вашите нужди.

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА С ДДС!

Доставка на стоки и услуги

Стоката, поръчана онлайн и по телефона се доставя с куриерски фирми “ЛЕО ЕКПРЕС”, „ТРАНСПРЕС” или “ЕКОНТ”, единствено и само на територията на Република България.
Цената за доставка е 3,99 лв. в цялата страна за поръчка на стойност до 50,00 лв. и БЕЗПЛАТНА в цялата страна за поръчка на стойност над 50,00 лв.
Доставката е платена за камини, камери, котли, готварски печки на твърдо гориво. Можете да проверите стойността на вашата доставка на 0700 150 90, опция 1 или на посочените мобилни телефони в „Контакти”.

1. ВНИМАНИЕ!!! Касовият бон/ фактура по наложения платеж се намира в плика на товарителницата на КУПУВАЧА. Пликът е залепен за кашона на стоката и поради това КУПУВАЧЪТ е длъжен да извади, съхранява и прилага при необходимост от ползване на гаранцията своя касов бон/ фактура. Тогава е необходимо да окомплектова касовия бон/фактурата с гаранционната карта, която се намира вътре в кашона на самия уред. ПРОДАВАЧЪТ НЕ носи отговорност за изхвърлен/ изгубен касов бон, поради потребителско неспазване на общите условия и в този смисъл, КУПУВАЧЪТ ще изгуби правото си да ползва своята гаранция.
2. Ако не се спазят условията по преглед на стоката пред куриера, ПРОДАВАЧЪТ не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с целостта на продукта. В случай, че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна;
3. ПРОДАВАЧЪТ си запазва правото да избира / променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да е длъжен да информира предварително КУПУВАЧА, стига това да не рефлектира на начина и срока на доставка.
4. Срокът за доставка започва да тече след пълно уточнение на адрес и дата за получаване на поръчаната стока, след свързване на ПРОДАВАЧА с клиента.
5. Обработката на поръчки, направени след 14.00 ч. се удължава с един работен ден.

6. Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници. Срокът за доставка на налични стоки е от 24 часа до 7 работни дни. Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер.
7. При извънредни обстоятелства, вкл. но не само изчакване на неналични стоки от производител и независещи от ПРОДАВАЧА причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени, като КУПУВАЧЪТ ще бъде уведомен своевременно от ПРОДАВАЧА.
8. ПРОДАВАЧЪТ не носи отговорност за забавяне на доставката, поради независещи от ПРОДАВАЧА обстоятелства, като например такова от страна на куриера, извършващ доставката.
9. Клиентът може да заяви час за доставка, като в този случай фиксирания час и стойността на доставката се поемат изцяло от него, съобразно тарифния план на куриерската фирма, независимо каква е стоката.
10. Доставката до адрес е до входа на сградата, БЕЗ качване до етаж от куриера и не се предлага доставка до етаж.
11. При посочен неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, ПРОДАВАЧЪТ не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадената невярна информация от Потребителя.
12. В случай, че Потребителят не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, ПРОДАВАЧЪТ се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Купувач губи възможността поръчаните от него стоки да му бъдат доставени.

Условия за връщане на продукт

За да упражните правото си на отказ, е необходимо предварително да сте запознати с политиката за връщане:

1. При получаването на стоката, КУПУВАЧЪТ е длъжен незабавно да я прегледа и да информира лицето, извършващо доставката относно видими недостатъци като: нарушена цялост на опаковката, козметични транспортни дефекти, липса на придружаващи аксесоари, липса на придружаващи документи, сгрешена пратка, фабричен дефект или други нередности. КУПУВАЧЪТ е длъжен да изисква опция “Преглед” преди да плати наложения платеж. Без нея, подписът за получаване на стоката е равен на приемане на пратката в изряден вид.

В случай на констатиране на някоя от посочените нередности в настоящата точка, в присъствие на куриера или лицето, извършващо доставката, се съставя констативен протокол като КУПУВАЧЪТ отказва да получи пратката и незабавно уведомява ПРОДАВАЧА  на тел. 0700 150 90, опция 1 или 3 от гласовото меню.

2. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

В случай на отказ на пратката от страна на клиента, по нито една от посочените причини в т. 2., а поради лични такива на клиента, то връщането на уреда СЕ ЗАПЛАЩА ОТ КУПУВАЧА по стандартна куриерска тарифа на куриерската фирма, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите!!! Личните причини могат да касаят мотивите, че уредът не отговаря на очакванията на КУПУВАЧА; размисляне, докато пратката пристигне, че КУПУВАЧЪТ вече не желае уреда; липса на финансови средства по наложения платеж или по платената доставка и др.;

3. При приемане на доставката от КУПУВАЧА без забележки, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти на получената стока се явяват неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на стоката и/или потребителят не уведоми незабавно ПРОДАВАЧА на тел 0700 150 90, същият губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

4. В случай, че КУПУВАЧЪТ не направи оглед на получената стока при получаване в присъствието на куриера и не предяви незабавни претенции, стоката се смята за одобрена и потребителят губи право да претендира на по-късен етап.

5. В случай, че КУПУВАЧЪТ е избрал по собствено желание куриерска фирма, с която ПРОДАВАЧЪТ няма договорни отношения за доставка на своята поръчка (куриерски фирми, различни от Лео Експрес и Еконт) или е възложил на такава връщане на стоката обратно към ПРОДАВАЧА, рискът от загуба или повреда на стоката е изцяло за сметка на КУПУВАЧА, съгласно чл.103 ал.2 от ЗЗП. КУПУВАЧЪТ отправя претенции към избрания от него превозвач.

6. КУПУВАЧЪТ, който има качество на потребител по смисъла на ЗЗП, има право на основание чл.50 от ЗЗП да се откаже от сключения договор от разстояние, без да дължи неустойка или обезщетение в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката, съгласно чл.50 т.2а, б. Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно продуктите на ПРОДАВАЧА преди изтичането на 14-дневния срок.

7. Обезщетението или замяната в срок от 14 дневен срок се изплаща по банковата сметка на КУПУВАЧА, само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:

– Оригиналната опаковка на стоката да не е с нарушена и не увредена цялост /измачкана, изцапана, скъсана, разкъсана, облепена с тиксо/.

– Документи, придружаващи стоката, а именно: копие от оригинална фактура или копиe от оригинална касова бележка.

– Уредът да е напълно изправен да няма следи от ремонт или токови удари от изпускания и драскотини.

КУПУВАЧЪТ връща стоката на ПРОДАВАЧА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и задължително заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ПРОДАВАЧА е преди изтичането на 14-дневния срок. КУПУВАЧЪТ Е ДЛЪЖЕН ЗА СВОЯ СМЕТКА ДА ЗАСТРАХОВА УРЕДА  ПРИ ВРЪЩАНЕ, на неговата закупена стойност. При връщане с куриерска фирма SPEEDY освен застраховка задължително се маркира “чупливо”.

8. Всички транспортни разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на КУПУВАЧА!

9. Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания, във вида, в който е получена. ПРОДАВАЧЪТ запазва правото си, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари, гаранционна карта, липсващ касов бон да прецени дали да приеме върнатата стока.

Онлайн покупка на изплащане

Всеки, който желае да закупи от онлайн магазина стока на изплащане следва да кандидатства за отпускане на кредит пред посочените по-долу финансови институции.

Кандидатстването се извършва само онлайн посредством кликване върху бутона “Купи с кредит”.

Условията за кредитиране се определят едностранно от съответната финансова институция. „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД не е представител и не извършва посредническа дейност в полза, на която и да е финансова институция. „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД не участва, в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, в т.ч. в случаите на евентуално предприемане на действия по принудително изпълнение и др. Информация за финансовите институции, кредитиращи покупки на изплащане от онлайн магазина, можете да получите на следните линкове:

Доставката се изпълнява въз основа на данните (име, ЕГН, адрес за доставка – служебен или настоящ адрес), посочени от купувача в договора за кредит. Получаването на стоката се извършва лично от купувача, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност, положи подпис и собственоръчно изпише собственото си и фамилно име в документа, удостоверяващ предаването на стоката.

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена се прилага при онлайн покупка на изплащане, с изключение, че при онлайн покупка на изплащане потребителят задължително следва да отправи всички свои претенции за възстановяване на заплатената цена директно към съответната финансова институция, кредитирала онлайн покупката, предмет на отказа от договор. „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД няма да разглежда и няма да удовлетворява каквито и да е парични претенции, отправени от страна на потребители в случаите на отказ от договор с предмет онлайн покупка на изплащане.

“Дипломат Корпорейшън” ЕООД не носи отговорност при възникването на проблеми свързани с изплащането на закупен уред посредством услугата за онлайн кредитиране. “Дипломат Корпорейшън” ЕООД носи отговорност за уреда и неговото гаранционно обслужване, но не й за услугата разсрочено плащане.

Политика за защита на личните данни

Регламент (ЕС) 2016/679

 1. ВЪВЕДЕНИЕ

От 25 май 2018 г. за всички граждани на Европейския съюз влиза в сила новият регламент за защита на личните данни – Регламент (ЕС) 2016/679.

Настоящата политика на Дипломат Корпорейшън ЕООД за защита на неприкосновеността на Личните данни описва как ние съхраняваме, обработваме и  защитаваме Вашата лична информация, която ни предоставяте във връзка с използването на услугите ни. Тази политика е неизменна част от Общите условия за ползване на сайта.

Ако имате въпроси или коментари във връзка с настоящата Политика, на страницата ни Контакти можете да намерите информация за връзка с нас или директно да ни пишете.

Моля, да се запознаете внимателно с тази политика Политика, преди да използвате услугите ни.

Важно е да знаете, че:
 Регистрирайки се в нашата платформа, Вие се съгласявате с Политиката и изрично потвърждавате, че я приемате.
 Ако не сте съгласни да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте. Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на Платформата ни или осъществяване на достъп до тях. Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на нашата платформа би означавал отказ да използвате съответните услуги или функционалности.
 В определени случаи Вашето изрично съгласие за обработване на Лични данни може да не е необходимо, ако е налично друго правно основание, например: спазване на законовите задължения на Администратора; необходимост за изпълнение на договор и др.
 Контролният орган по отношение на защитата на Лични данни е: Комисия за защита на личните данни.

 1. ПОНЯТИЯ

ДРУЖЕСТВОТО или АДМИНИСТРАТОРЪТ: “Дипломат Корпорейшън” ЕООД, ЕИК 110513415, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Ал. Стамболийски № 127.

ЛИЧНИ ДАННИ: Всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ: Това е всяко действие или съвкупност от такива, които могат да се извършват по отношение на Личните данни с автоматични или други средства, като събиране, записване, съхранение, организиране, адаптиране или изменение, възстановяване, консултиране, употреба, разкриване или предаване, разпространяване, актуализиране или комбиниране, блокиране, заличаване или унищожаване на данните.

СУБЕКТ НА ЛИЧНИ ДАННИ: Всяко физическо лице, чиито Лични данни се обработват.

ПЛАТФОРМА: Софтуер или модули от софтуер работещи съвместно, собственост на Дружеството, които обслужват сайта diplomat.bg. Платформата включва модули за:

 1. Създаване на потребителски профил.
 2. Формиране на съдържание на потребителска кошница.
 3. Възможност за публикуване на отзиви.
 4. Възможност за задаване на въпроси.
 5. Чат секция.
 6. Други.

III. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Видове Субекти на лични данни, Категории обработвани данни, Цели на обработването, Срок на съхранение

Според начина, по който лицата използват Платформата ни и предоставяните от нея услуги, те спадат в няколко подразделения, изброени по-долу. В зависимост от тях, данните на Субектите се обработват в отделни Регистри на лични данни, като при всеки от тях обработването може да включва различни категории данни, цели и основания, срокове за съхранение, мерки за защита и други.

Едно и също лице може да попада едновременно в повече от едно от изброените подразделения. Например, всеки Регистриран потребител също така е и Посетител; всеки Потребител-купувач освен това е и Регистриран потребител и Посетител.

 1. Посетител
   Посетител е всяко лице, което зареди в уеб браузъра си страница, част от Платформата, или посещава различни нейни секции и страници (независимо дали чрез директно въвеждане на електронния адрес в браузъра, или чрез препратка от друг интернет сайт или ресурс).
   Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Онлайн идентификатори, съхранени в локални “бисквитки” (cookies) в устройството/браузъра на посетителя; Данни за местонахождение, посочвани от посетителя; Данни за държава/град, базирани на IP адреса на потребителското устройство, неизменна част от получаваната от всеки уеб сайт информация; Информация за извършени действия от субекта в Платформата; Преференции на субекта относно специфични аспекти и настройки по функционалностите на платформата; Информация за вида на използвания браузър/устройство.
   Цели на обработването: Осигуряване на основни и спомагателни функции, необходими за коректното и пълноценното функциониране на Платформата; Преброяване на посещаемостта на Платформата; Осигуряване на необходими условия за прилагане на услуги на маркетингови платформи.
   Срок за съхранение: До изтичане на валидността на всяка „бисквитка“ (до 1 година от момента на записването ѝ), носител на съответната информация, или до изтриването ѝ от страна на субекта, в чието устройство/браузър се съхранява.
   Правно основание за обработването: Съгласие с Политиката за бисквитки.
  b. E-mail абонат
   E-mail абонат е всеки Посетител, който е извършил абониране за автоматичен електронен e-mail бюлетин на Платформата, за получаване на писма по e-mail, съдържащи търговски предложения и други. Електронният e-mail бюлетин се изпраща директно от Администратора, без използване на външни посреднически услуги.
   Категории данни, които могат да се обработват: Имена, E-mail адрес, Данни за местонахождение, телефон за връзка, абонаменти (e-mail бюлетини), за които посетители се записват (абонират) – за получаване по e-mail на различен тип информация от Платформата, търговски предложения и други.
   Срок за съхранение: До 6 месеца след прекратяване на абонамента от страна на абоната или от страна на Администратора.
   Правно основание за обработването: Съгласие за включване в списък с получатели (абониране за e-mail бюлетин).
  c. Регистрирани потребители
   Регистриран потребител е всеки Посетител, който е осъществил своя регистрация в Платформата, чрез въвеждане на e-mail адрес (и/или потребителско име) и парола, с което действие създава свой т.нар профил или акаунт.
   Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Основни задължителни данни: Имена, E-mail адреси, IP адреси; Незадължителни данни, въвеждани от потребителя: Местоживеене, Телефонен номер, Facebook профил, Google профил; Други данни: Информация за извършени действия от субекта в Платформата, Връзки с други потребители (онлайн приятелства и други), Информация за използвания браузър/устройство.
   Цели на обработването: Осигуряване на възможност и поддръжка потребителят да регистрира свой акаунт, даващ възможност за използване на услуги на Платформата, като: сключване на договори от разстояние за извършване на покупки, поддържане на потребителски профил, взаимодействие с други потребители и др.
   Срок за съхранение: 2 години след прекратяване на регистрацията от страна на потребителя или от страна на Администратора, ако има направени покупки или заявки. Ако няма такива – след закриване на профила, което в този случай се счита и за оттегляне на съгласието.
   Правно основание за обработването: Съгласие с Общите условия при регистриране на профил.
  d. Потребители-купувачи
   Потребител-купувач е всеки Посетител и/или Регистриран потребител, който чрез техническите средства на Платформата извърши (или заяви извършването на) сключване на Договор за покупко-продажба с даден Търговец-продавач, с цел закупуването от разстояние на оферирана от последния услуга/стока в Платформата (или сходно действие).
   Категории данни, които могат да бъдат обработвани: Имена, Адрес, Телефонен номер, E-mail адрес, IP адреси, Информация за извършени покупки, Информация за извършени действия от субекта в Платформата.
   Цели на обработването: Осигуряване на възможност за извършване на покупки чрез Платформата, чрез сключване на договори от разстояние с Търговци-продавачи; Предоставяне към съответните Търговци-продавачи на информация за така възникнали покупки и за купувачите, необходима за изпълнението на сключените договори и доставяне на съответнита закупени услуги.
   Срок за съхранение: 2 години след последната извършена покупка от потребителя-купувач.
   Правно основание за обработването: Изпълнение на договор със съответния търговец-продавач, сключен посредством Платформата.

2. Вашите права

Ако обработваме Ваши Лични данни, Вие имате следните права, които можете да упражните, като изпратите заявление на адреса на Дружеството, цитиран по-горе, или по електронен път – на e-mail адрес: store@diplomat.bg, или чрез страницата За контакти:

 Право на достъп до личните Ви данни: Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни и информация.
 Право на поправка на лични данни: Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни, имате право да изискате да коригираме тези лични данни.
 Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени): При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие) и не е налично основание за продължаване на обработването им, имате право да изискате изтриване на личните Ви данни от наша страна.
 Право на ограничаване на обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.
 Право на възражение срещу обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.
 Право на преносимост на данни: Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг контрольор на данни.
 Право на подаване на жалба в контролен орган: Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни от нас в съответния контролен орган – Комисия за защита на личните данни, или до съда.

3. Предоставяне на Лични данни към трети лица

Дружеството не предоставя данни към трети лица, с изключение на следните случаи:
a. Описаното в предходния член предоставяне, което е необходимо за целите на сключване на договор между Потребител-купувач и Търговец-продавач;
b. Ако имаме законово задължение да разкрием или споделим данни;
c. Ако сме получили съгласие от съответния Субект на данни;
d. Дигитално псевдонимизирани данни за Посетители, Потребители и Абонати на Платформата могат да бъдат предоставяни по автоматичен начин към въшни услуги на наши доставчици, интегрирани в Платформата с цел преброяване на посещаемостта ни или с рекламни цели. Повече информация за тези външни услуги можете да намерите в Политиката за бисквитките, както и настройки за отказване от отделни видове услуги. Такова отказване може да бъде направено и чрез външни инструменти (за Google Analytics – тук; за Google рекламни платформи – тук; за Facebookрекламни платформи – тук; за други платформи – тук и тук);
f. Ако потребител-купувач е извършил плащане, и впоследствие това плащане бъде разследвано от банкова или платежна институция или от законов орган, поради съмнения за измамно или неразпознато плащане или при разследване на злоупотреби, Администраторът може да предостави данни на Потребителя-купувач към съответната банкова или платежна институция или законов орган.

4. Сигурност на данните

От наша страна сме взели необходимите технически и организационни мерки, за да гарантираме защитата на Личните Ви данни срещу неправомерен достъп или разкриване, случайно или незаконно унищожаване или промяна.

Информацията в електронен вид се съхранява на защитени центрове за данни на територията на Европейския съюз. Трансферът на данни между сървърите и клиентското устройство/браузър се извършва криптирано, чрез HTTPS.

5. IP адреси

Когато Дружеството съхранява IP адреси на субекти на данни, това се прави с цел при нужда да може да oкаже адекватно съдействие на потребителите при различни обстоятелства (например: забравени акаунти, дублирани регистрации, ненамерени покупки, справки за статуси на покупки и други). IP адреси се съхраняват в продължение на до 1 година (този период е съобразен да съответства на поведението на част от аудиторията на Платформата от гледна точка на честота на покупки и други действия). IP адреси не се предоставят на трети страни при никакви обстоятелства, освен описаните изключения в Раздел III, чл.4.

БИСКВИТКИ

Сайтовете на Платформата, както и използвани от тях външни услуги, предоставяни от трети страни, използват бисквитки (cookies) за временно съхранение на малки частици информация, с цел коректно функциониране и предоставяне на максимално добри услуги. Подробна информация за видовете използвани бисквитки, настройки, изтриване и др., можете да намерите в следния документ – Политика за бисквитките.

ПОЯСНЕНИЕ НА НЯКОИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНИЧЕСКИ СТЪПКИ

При регистрация в Платформата

Регистрирайки се в Платформата, Посетителят (Регистриран потребител) получава т.нар. акаунт:
Частен потребителски профил: Обособена част от Платформата, съдържаща информация за потребителя, изисквана от Администратора, съхранявана при него, ползвана и обработвана съгласно настоящата Политика. Достъпът до потребителския профил от страна на Регистирания потребител се осъществява чрез въвеждане на посочените от него e-mail адрес и парола и евентуално чрез други технически механизми. Потребителският профил обслужва и комуникацията между Потребителя и Администратора.

При публикуване на отзиви от потребители

При публикуване на отзиви, потребителя приема да предостави данни за име и имейл адрес. Така публикуваният отзив от Потребителя става общодостъпен и публично видим в Платформата, включително: Съдържанието му, Име на публикуващия и неговия имейл адрес.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

Всички евентуални бъдещи промени в настоящата Политика ще бъдат публикувани на тази страница.