Нови продукти в портфолиото на Diplomat – Adler Europe Group – Полша

нови продукти в портфолиото на Diplomat Ltd.

Като един от най-големите търговци на електроуреди за дома, Diplomat Ltd., продължава да разширява своето портфолио в частност категория “Вкусна храна”. Очаквайте скоро на пазара и онлайн в нашия магазин – www.diplomat.bg, новите ни модели котлони – единични и двойни, както и нова кафе машина, произведени от Adler Europe Group – Полша.

Стремейки се да задоволи нуждите на домакинствата в България, Diplomat Ltd., непрекъснато следи желанията на потребители и разширява своето портфолио с цел тяхната удовлетвореност.

Adler Europe Group развива три модерни марки: ADLER Europe, CAMRY Premium и MESKO Home.

Като домакин в Централна Европа, компанията е спечелила доверието на хиляди клиенти. Със страст създава и разпространява продукти, които помагат с домашните задачи.

Adler Europe предлага качествени продукти, марката е пусната на полския пазар от 2002 г. насам.

От 27 години се ръководи от идеята за най-голям брой клиенти. Чрез задълбочено разбиране на нуждите на домакинствата създава над 800 продукта, които досега са оценени в 35 страни по света. Фирмата следва променящите се пазарни тенденции, за да отговори на очакванията, както технически, така и визуално. Продуктите притежават всички необходими сертификати и сертификати, изисквани от закона.