“Дипломат Корпорейшън” ЕООД – “ПРОМО УИКЕНД”

черен петък

Тази година „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД ще се включи в традиционното ежегодно провеждане на „Черен петък“. Кампанията ще носи името „ПОМО УИКЕНД“.

Промоционалната активност ще бъде с фиксирани дати 23-ти, 24-ти и 25-ти ноември и ще се проведе онлайн, на сайта на „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД.

Очакват се над 100 промоционални предложения от четирите продуктови категории на компанията – „Нежна топлина“, „Уреди за дома“, „Вкусна храна“ и „Топла вода“.

Всеки клиент на „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД и потребител на сайта, може предварително да набележи желания от него продукт или продукти, като го/ги добави в „ПРЕДПОЧИТАНИ“, и да провери на дата 23-ти дали уредите са включени в промоцията, което от своя страна прави тяхното поръчване по-бързо.

Промоционалните активности са валидни в рамките на промоционалния период или до изчерпване на количествата. Възможно изчерпването на количества в рамките на деня.

След завършване на поръчка, наш представител ще се свърже с всеки клиент за уточняване на срока за доставка и цена на доставка. Периодът за доставка може да варира до няколко дни, според натовареността на обслужващия отдел, обслужващата куриерска фирма и съответното населено място.

Цената за доставка е безплатна за всички поръчки с обща стойност над 50 лв., с изключение на уредите от категории камини, камери, котли, готварски печки на  твърдо гориво.

Всеки клиент следва да е запознат с “Общите условия” и да ги приеме при осъществяване на своята поръчка.

Възможни са технически грешки в характеристиките и описанията на уредите. Изображенията са с илюстративна цел и са примерни. Всички цени са в лева с включен ДДС. Всички артикули се предлагат без декорация. „Дипломат Корпорейшън“ ЕООД не носи отговорност за печатни грешки.