Diplomat Corporation Ltd. и VOX Electronics обявяват стратегическото си партньорство

Стратегическо партньорство Diplomat VOX

Diplomat Corporation Ltd. и VOX Electronics обявяват стратегическото си партньорство

Diplomat Corporation Ltd. и VOX Electronics, Сърбия, обявяват стратегическото си партньорсво за територията на България, в което Diplomat Corporation Ltd. става ексклузивен дистрибутор на електродомакинските уреди под марката VOX.

Стартирайки от началото на месец март артикулите могат да бъдат намерени в мрежата от над 800 търговски парньора на Diplomat Corporation Ltd.

“Това търговско партньорство е много важно за нас тъй като обединява мащабите на ERG като компания и пазарното присъствие на Diplomat Corporation Ltd., позволявайки постигане на по-конкурентни условия на пазара на електроуреди в България. Едровите клиенти ще могат да получат богато портфолио от подбрани артикули, които се търгуват в 14 държави, а крайните клиенти надеждни и качествени уреди на достъпни цени. – споделя собственикът на Diplomat Corporation Ltd. Л. Лалев.

“Пазарът на електроуреди в България е изключително наситен и следващата стъпка за неговото развитие е именно чрез стратегически партньорства, както с български, така и с чуждестранни компании, търговци и производители.“, допълва Л. Лалев.

Стратегическо партньорство Diplomat VOX

Повече за VOX Electronics

VOX Electronics е търговска марка за електротехника, специализирана в аудиовизуалните технологии, бялата техника, малките кухненски уреди и климатиците. Част от ERG компания, световен дистрибутор на стоки и услуги. Централният офис е с локация Белград, Сърбия. VOX Electronics е създадена през 2003 г. и е събрала екип от експерти от цял ​​свят, които са лидери в областта на проектирането, разработването и производството на електрически уреди, предназначени за ежедневна употреба.

Екипът на компанията следи изискванията на съвременните потребители и има за цел да усъвършенства своите продукти и услуги за обслужване на клиентите като по този начин подобрява качеството на живот. Основна теза на компанията е, че уредите, които прави, както и самият живот, могат да бъдат по-вълнуващи, привлекателни и приятни, отколкото си мислим, и това е посланието, в което иска да убеди всички свои потребители.

МИСИЯ

Мисия на VOX е да отговори на нуждите на голям брой потребители при избора на качество и цена като им даде най-добрата стойност.

Работи усилено за постигане на качество на достъпни цени за своите клиенти. Животът на техните продукти е техният “собствен живот” с потребителите, така че постоянно подобряват продуктите и услугите, които предлагат. От друга страна, те проучват нуждите на клиентите, следват тенденциите, придобиват нови знания и използват най-новите технологии.

ВИЗИЯ

“Да живеем заедно” – това е визията на VOX Electronics. Компанията расте всеки ден, конкурентоспособна на пазара, винаги високо класирана и с намерението да бъде лидер в предоставянето на висококачествени продукти и услуги.

Продуктите, които ще се предлагат на пазара под марката VOX ще са от категории: телевизори, уреди за дома, уреди за вграждане, аспиратори, климатици, дребни уреди.

Ангел Станев

“Редом с продуктово портфолио с нашите партньори от Сърбия успяхме да обменим опит относто логистичното и административното управление на компанията. Ноу-хау, което им е позволило да разгърнат своята търговия в 14 държави. Това ще ни позволи да сме по-гъвкави в конкурентния пазар на домакински електроуреди.

Горди сме, че се присеъединяваме към семейството на VOX. Винаги сме се ръководели от това да отговорим на нуждите на своите клиенти базирайки се на качествени електроуреди с дълъг живот. Ще заложим на допълнителни характеристики за артикули с атрактивни цени” – споделя А. Станев – Продуктов мениджър в Diplomat Corporation Ltd.

Продуктите на VOX може да намерите на сайта – www.diplomat.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.