10 причини да изберем керамичен котлон Diplomat

керамичен котлон Diplomat

Нова серия керамични котлони Diplomat

Преди да направим своя избор на готварски електроуред следва да си зададем няколко въпроса – дали ще покрие нуждите на домакинството, осигурява ли нужната ефективност по отношение на степени на мощност и бързина на загряване, сигурен електроуред ли е?

На пазара на електроуреди можем да открием разнообразие от котлони за дома – газови котлони, електрически котлони с чугунена плоча, електрически котлони с керамична плоча.

Удобството, бързината и безопасността на готвене като критерии могат да бъдат покрити от керамичен котлон Diplomat.

Представяме Ви новата серия керамични котлони Diplomat, които впечатляват с дизайн, практичност, функционалност и качество.

Ето и основните 10 причини да изберем керамичен котлон Diplomat:

1. 20 нива на мощност – керамичен котлон Diplomat разполага с 20 нива на мощност, благодарение, на които можете да готвите без да се притеснявате от бавно загряване или бързо изгаряне на любимата храна.

2. Висококачествена плоча crystal glass – керамичната плоча на котлони Diplomat е изработена от висококачествена керамика съобразена с изискванията за топлоустойчивост и максимално контролиране на енергията, съсредоточена в точката на загряване.

3. Таймер – 0-180 мин. – благодарение на вградения таймер Вие можете да зададете желаното време на готвене, без притеснение и нужда от постоянно следене на котлона. Удобство, което Ви позволява да подготвите останалата част от закуската, обяда или вечерята, докато ястието се приготвя.

4. Звуков сигнал и индикатор за готовност – индикаторът за готовност, както и звуковият сигнал ще Ви предупредят, когато котлонът е достигнал зададената степен на мощност на нагревателната зона.

5. Защита от прегряване – керамичен котлон Diplomat разполага със защита от прегряване, благодарение на нея можете да бъдете сигурни, че той ще спре своята работа при обстоятелства, които създават риск от прегряване или прекомерно натоварване.

6. Заключване за деца – една от най-важните функции за семейства с деца е именно заключването за деца. Тази функция е притежание на изключително малко модели, но може да Ви гарантира спокойствие от нежелано изгаряне или просто игра с електроуреда.

7. Възможност за регулиране на степен на нагряване и таймер – керамичен котлон Diplomat е с възможност за регулиране на степента на нагряване и таймера посредством копче или бутони според избрания от Вас модел. Лесно променяте зададената степен на мощност и време на готвене.

8. Дигитален дисплей – новите модели керамични котлони Diplomat са с дигитален дисплей, който показва нужната информация за зададената мощност, таймер, готовност.

9. Индикатор за остатъчна топлина – функция, която отново притежават малко модели предлаани на пазара. Индикаторът за остатъчна топлина Ви предупреждава, когато котлонът е изстинал и е готов да бъде почистен или прибран на своето място, предотвратявайки възможността от изгаряне или нежелан допир.

10. Компактни размери – керамичен котлон Diplomat е лек и с компактни размери, което го прави лесно преносим и практичен електроуред. Можете да го вземете с Вас по всяко време и на всяко място, където имате нужда от него.

Керамични котлони Diplomat са с гарантирано качество на продукта, което осигурява техния дълъг живот и безопасна експлоатация.

Не се колебайте при избора на котлон за Вас и Вашето домакинство – керамичен котлон Diplomat е събрал в себе си всички функции необходими за безопасно, бързо и приятно готвене.

Разгледайте моделите тук и изберете своя!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.